uvařila 13. 6. 2011 21:37
po upečení si maso nakrájíme...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 6. 2011 21:37
po upečení si maso nakrájíme...
cibule, mrkev, petržel, celer, olej, smetana kysaná, koření divoké, koření nové koření, pepř, jalovec, zázvor mletý, hlíva ústřičná sušená, bobkový list, tymián, mouka hladká, karamel, džem malinový, sůl, masox
Mrkvový tatarák od vítěze Pohlreichova souboje restaurací: Šéfkuchař Salabky prozradil důležitý trik na správnou přípravu mrkve
Jak na nejlepší andělsky nadýchaný perník? Jednu surovinu nevynechávejte!
Bůček v kysaném zelí: Šťavnaté jídlo z jednoho hrnce dokonale propojí chutě obou ingrediecí a prospěje mu i černé pivo