uvařila 13. 6. 2011 21:49
Divoké vepřové maso na zakysané smetaně
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 6. 2011 21:49
Divoké vepřové maso na zakysané smetaně
cibule, mrkev, petržel, celer, olej, smetana kysaná, koření divoké, koření nové koření, pepř, jalovec, zázvor mletý, hlíva ústřičná sušená, bobkový list, tymián, mouka hladká, karamel, džem malinový, sůl, masox
Vánoční štóla: Německý symbol Vánoc pochází z Drážďan, ta pravá drážďanská je s kandovaným ovocem a voní máslem
Americký Sad cake neboli „smutný" dort voní oříšky a díky snadnému hrníčkovému receptu je připraven za chvilku
Jak na slavný pajfálský knedlík? Božská příloha z filmu Slavnosti sněženek voní po slanině a na závěr potřebuje jeden krok navíc