uvařila 12. 11. 2012 18:57
Divoké vepřové srdce
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 11. 2012 18:57
Divoké vepřové srdce
srdce vepřové, cibule, slanina, česnek, mrkev, petržel, celer, smetana kysaná, hořčice plnotučná, džem rybízová, mouka hladká, koření divoké, jalovec, koření nové koření, pepř, bobkový list, tymián, rozmarýn, šťáva citronová, brusinky, olej, sůl
Na co nezapomenout při přípravě beránka? Kromě osvědčeného receptu je třeba dobře vymazat formu a ozdobit ho podle fantazie
Historie svatebních dortů: Od chlebového koláče až po šílenosti devadesátek
Polské krówki: Legendární polské karamelky miluje celý svět. Jak si je udělat doma?