uvařila 12. 11. 2012 18:57
srdce si protkneme slaninou...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 11. 2012 18:57
srdce si protkneme slaninou...
srdce vepřové, cibule, slanina, česnek, mrkev, petržel, celer, smetana kysaná, hořčice plnotučná, džem rybízová, mouka hladká, koření divoké, jalovec, koření nové koření, pepř, bobkový list, tymián, rozmarýn, šťáva citronová, brusinky, olej, sůl
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 20. 9. 2024 20:22
Přidáno 20. 9. 2024 14:00
Přidáno 20. 9. 2024 12:23
Přidáno 20. 9. 2024 11:07
Bylinky na maso, které nesmějí chybět na vaší zahrádce. Právě teď je vhodný čas sázet například tymián nebo majoránku
Moravské báleše podle receptu od babičky: Tyhle kynuté placky se snadno připravují a chutnají nasladko i naslano
Tradiční oukrop podle Sandtnerové je velmi skromný pokrm, ale chutná dobře a takhle snadno se připravuje