uvařila 1. 9. 2012 12:04
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 9. 2012 12:04
panenka vepřová, olej olivový, sůl, pepř mletý, hořčice plnotučná, vývar kuřecí, máslo, mouka hladká, brambory, olej olivový, sůl, pepř mletý, kmín celý, podravka, karotka baby, dýně špagetová, koření grilovací, sůl, pepř mletý, máslo, olej olivový, petrželka
Jak připravit poctivý silný vývar? Pro intenzivnější chuť kosti nejdříve opečte, pro čirý vývar sbírejte pěnu
Jak na zákusek Paris Brest z Prostřeno: Originální recept a rady pro božský výsledek
Dokonalé naložení masa zajistí košer sůl. Kolik stojí a proč se vyplatí ji použít při grilování?