uvařila 10. 1. 2017 16:52
Domácí kynutý knedík s mákem a vanilkovou polevou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 1. 2017 16:52
Domácí kynutý knedík s mákem a vanilkovou polevou
mouka polohrubá, droždí čerstvé, mléko, cukr krupice, máslo, vejce, sůl, povidla švestková, lusk vanilkový, šlehačka, cukr krupice, žloutek
Tahle česnečka mění pravidla hry: Zkuste rozpečený sýr, krutóny s česnekovým máslem nebo uzená kuřecí křídla
Jako v peřince: Savojský řízek je šťavnatý a měkoučký díky speciálnímu obalování. S bramborovým salátem nemá chybu
Pečená bramborová roláda: Nejlepší je plněná směsí uzeného masa a kysaného zelí, před vysušením ji ochrání pečicí papír a sádlo