uvařila 9. 11. 2012 13:35
Domácí listový závin se slanou náplí
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 11. 2012 13:35
Domácí listový závin se slanou náplí
tuk 100%, mouka hladká, voda, žloutek, sůl, klobása pikantní, olej, cibule, jablko, ocet, kmín drcený, sůl, pepř mletý, mouka hladká, strouhanka, mák, olej, semínka lněná
Jídelníček na rekreacích ROH: Vydatné snídaně, na oběd výběr ze čtyř jídel a pokaždé tradiční moučník
Krušovické vepřové plátky se opékají na sádle a podlévají pivem, jsou neuvěřitelně šťavnaté a díky chilli papričce i lehce pikantní
Klasický dort českých cukráren Harlekýn: Nadýchaný jako obláček je díky sněhu z bílků, typickou chuť dodá pařížská šlehačka