uvařila 24. 4. 2020 17:25
Dále pak japonský rýžový ocet. Existuje více variant. Dokonce se dá koupit i již hotový nálev.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 4. 2020 17:25
Dále pak japonský rýžový ocet. Existuje více variant. Dokonce se dá koupit i již hotový nálev.
rýže, voda, ocet rýžový, sůl, cukr, losos, tuňák, avokádo, rukola, sýr, omáčka sojová, pasta wasabi, okurka čerstvá, majonéza
Holka u plotny radí: Domácí tyčinka Margotka je lepší než ta kupovaná a přípravu zvládne každý
Květákové rizoto vás skvěle zasytí, přitom vyjde na pár korun a jeho příprava zabere jen několik minut
Náš život s celiakií: Jak jsme hledali bezlepkové jídlo v Polsku. Nakonec vše zachránila pizza ve Štětíně