uvařila 20. 8. 2011 21:09
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 8. 2011 21:09
mouka polohrubá, mouka hladká, cukr krupice, kakao, prášek do perníku, prášek do pečiva, cukr skořice, ořechy vlašské, olej, vejce, med, rum, kůra citronová, mléko, jablko
Přidáno před 34 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Nejjednodušší vláčný mazanec je z tvarohového těsta, krásně kyprý z kynutého a nadýchaný kváskový potřebuje víc času
Předvařené koleno dopečené v remosce nebo troubě má zlatavou kůrčičku, přitom je nádherně šťavnaté a na talíři se rozpadá
Královna pampeliška: Víte, že jíst se dá úplně celá od kořínku po žluté květy? Vyrobíte z ní třeba tohle netradiční želé