uvařila 16. 3. 2011 10:30
dorta v řezu(bylo jí opravdu mnoho)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 3. 2011 10:30
dorta v řezu(bylo jí opravdu mnoho)
mléko, pudink vanilkový, cukr, tuk hera, potravinářské barvivo, kakao, marmeláda, jahody čerstvé, kokos strouhaný, potravinářské barvivo gelové
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Anna Jagellonská: „Matka národa“ měla každý den na talíři hovězí vývar, často i úhoře, volavku nebo jeřába
Grilování s Martinem Svatkem: Maso na hamburger má být přírodní, vajíčko ani cibule do něj nepatří. Parády jsou okolo, říká