uvařila 14. 5. 2016 20:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 5. 2016 20:54
vejce, sůl, cukr písek, olej, kakao, mouka hladká, vejce, sůl, cukr, olej, kakao, mouka hladká, voda, mouka polohrubá, rama créme bonjour, tvaroh měkký, cukr moučkový, jahody čerstvé, marmeláda pikantní, cukr, mléko sušené, voda, med, mandlové aroma, potravinářské barvivo,
Pestrobarevné noky nadchnou vzhledem i chutí. Víte, jakou barvu získáte ze šafránu nebo inkoustu ze sépie?
Plněná kapsa na houbách: Vepřové plátky s voňavou houbovou omáčkou připravené v papiňáku jsou na stole za půl hodiny
Jarní cibulka 5x jinak: Grilovaná jako příloha odlehčí masité pokrmy, ve slaném koláči perfektně ladí se sýrem a smetanou