uvařila 11. 10. 2014 11:35
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 10. 2014 11:35
vejce, cukr krupice, mouka hladká, mouka polohrubá, mléko, pudink vanilkový, cukr, kokos, kamínky karamelové, zdobení, marcipán, potravinářské barvivo, rama máslová, cukr moučkový, mléko sušené, med, olej, voda, mandlové aroma, marcipán
Svíčková s horáckým knedlíkem podle Pepy Nemravy: Masu se zeleninou dejte den v chladu, říká účastník MasterChefa
Josef Maršálek radí, jak na dvojctihodné koláče: Dejte pozor na teplotu surovin a máslo nikdy nerozpouštějte, říká cukrář
Pět druhů potravin, které vás zahřejí: Podzimní chlad zaženou luštěniny, dobře zvolená polévka i ořechy