uvařila 25. 3. 2011 22:03
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 3. 2011 22:03
mouka hladká, kakao, cukr písek, vejce, olej, sůl, máslo, cukr moučkový, mléko, mouka polohrubá, cukr moučkový, mléko sušené, med, sirup javorový, mandlové aroma, voda, potravinářské barvivo, marmeláda broskvová, kompot mandarinkový
Vyzkoušeli jsme za vás: Domácí salko je lepší a levnější než to kupované. Vyjde vás na 30 Kč!
Moravské zelí podle receptu od dědy voní kmínem, cibulí a špekem. Jeden krok se ale musí udělat jinak, radí šéfkuchař Honza
Na Matějskou jen s plnou peněženkou: Cukrová vata za 250 Kč, smažák za 185 Kč a perníkové srdce stojí 450 Kč