uvařila 23. 4. 2011 14:45
patrovy dort
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 4. 2011 14:45
patrovy dort
mouka polohrubá, mléko, vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, kůra citronová, olej, prášek do pečiva, máslo, cukr moučkový, zdobení cukrářské (pecičky), pudink vanilkový, mléko, cukr, máslo, cukr, hmota potahovací, potravinářské barvivo,
Středověcí Vikingové si dusili hovězí na víně, vařili pivo z řebříčku a pomocí cibulové polévky „diagnostikovali“ zranění
Peče celá země: Jak na správné temperování čokolády, aby se vám pralinky nerozpustily v ruce
Domácí coleslaw hravě předčí ten kupovaný: Když v dresinku dobře zkombinujete majonézu a jogurt, je neodolatelný