uvařil 13. 6. 2019 12:59
Podzim je tradičně spjatý s venkovskými zabijačkami. Někdy ale jen tak dostaneme chuť na některou dobrotu i mimo sezonu, a tak stačí koupit kvalitní suroviny, vytáhnout z poličky t
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 13. 6. 2019 12:59
Podzim je tradičně spjatý s venkovskými zabijačkami. Někdy ale jen tak dostaneme chuť na některou dobrotu i mimo sezonu, a tak stačí koupit kvalitní suroviny, vytáhnout z poličky t
dršťky, sádlo, cibule, paprika sušená sladká, česnek, sůl, pepř mletý, bobkový list, koření nové koření, mouka hladká, majoránka, voda
Grilovaný celer: Naložený do té správné marinády nahradí dokonce steaky, před přípravou je vhodné ho krátce předvařit
Pomalu grilovaná žebra: Vychutnejte si šťavnaté maso vonící kouřem a kořením
Šéfkuchař radí: Jak si doma připravit dokonalý Caesar salát a jak se nenechat napálit v restauraci? Tohle si hlídejte!