uvařil 4. 4. 2014 20:04
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 4. 4. 2014 20:04
dršťky, cibule, masox hovězí, česnek, majoránka sušená, pepř mletý, kmín drcený, koření nové koření, chilli, paprika sušená sladká, tymián, koření provensálské, koření oregáno, petrželka sušená, bobkový list, mouka hladká, sůl, sádlo
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník