uvařila 6. 8. 2015 18:15
Postup
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 8. 2015 18:15
Postup
dršťky, rajče, cuketa, mrkev, sádlo vepřové, cibule, mouka hladká, paprika sušená sladká, kmín drcený, pepř, koření nové koření, koření hřebíček, bobkový list, skořice celá, majoránka sušená, česnek, sůl
Velký přehled výlovů rybníků 2023: Kam pro čerstvé ryby a kde na místě ochutnáte kapří hranolky či voňavou rybí polévku
Drožďová polévka zasytí a skvěle chutná: Hotovou ji máte do půl hodiny, přijde na pár korun a zvládne ji opravdu každý
Šéfkuchař Radek Kašpárek rád vaří z levnějších surovin. Nám prozradil svůj recept na štědrovečerní rybí polévku