uvařila 15. 2. 2015 13:08
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 2. 2015 13:08
líčka koňská, líčka hovězí, cibule, slanina anglická, česnek, koření, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, pepř čtyř barev, kmín drcený, vločky chilli, koření oregáno, sůl, petrželka, cibulka jarní, kopr, fazolky zelené, chléb, vývar, voda
Jak správně připravit jedlé kaštany? Je to dobrota plná vitaminu C pro malé i velké
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta radí: Jak upéct nejšťavnatější svatomartinskou husu, aby byla uvnitř měkká a zvenku křupavá
Chcete, aby se perníčky leskly? Poslouží žloutek, vejce s rumem i plnotučné mléko, perníčky se musí potřít ve správnou chvíli