uvařila 3. 6. 2018 20:08
Dvoubarevná buchta s s pudinkovo-tvarohovým krémem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 6. 2018 20:08
Dvoubarevná buchta s s pudinkovo-tvarohovým krémem
vejce, cukr krystal, prášek do pečiva, cukr vanilkový, olej, mouka hladká, mléko, kakao, káva instantní, mléko, pudink vanilkový, cukr, máslo, rum, tvaroh, čokoláda na vaření, máslo, smetana kysaná, kokos
Cukroví na poslední chvíli: Ukoulejte si kokosové, medovníkové nebo datlové kuličky
Kultovní Schwarzwaldský dort je inspirován německým krojem. Jak má správně vypadat?
Jak správně připravit svíčkovou na smetaně? Na královnu omáček potřebujete dobré maso, kořenovou zeleninu a trpělivost