uvařila 28. 10. 2011 18:58
Dvouluštěninová polévka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 10. 2011 18:58
Dvouluštěninová polévka
fazole červené, hrách, mrkev, celer, brambory, kedlubna, kapusta, cibule, česnek, paprika čerstvá červená, maso mleté, vývar zeleninový, majoránka, pepř, solamyl, olej, sůl
Holka u plotny radí: Jak co nejlépe upéct výtečné kuře à la kachna a zároveň ušetřit?
Domácí přesnídávky si můžete navařit do zásoby. Skvělá je třeba kombinace meruňky, jablka a dýně!
Jak na výborný máslový krém: Základ lze ochutit pudinkem, vyšlehaným sněhem z bílků, ale i čokoládou, kávou či oříšky