uvařila 12. 10. 2012 20:13
přidáme všechny zbývající uvedené suroviny,kromě hrušky a pod pokličkou dusíme 5 minut
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 10. 2012 20:13
přidáme všechny zbývající uvedené suroviny,kromě hrušky a pod pokličkou dusíme 5 minut
dýně hokkaido, víno bílé, cibule, cibule červená, hruška, semínka sezamová, semínka lněná, sůl, chilli, máslo, petrželka zelená
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Falešné tataráky dokáží trumfnout i masový originál. Výraznější chuť má avokádový, červená řepa zase přidá jemnou kyselost
Apfelschorle – nejlepší střik pro horké letní dny. Co potřebujete na oblíbený rakouský a německý nápoj?
Staročeský kočičí štajryš s bramborami a zelím: Specialita z Plzeňska vyjde na pouhých 80 korun za 4 porce