uvařila 12. 10. 2012 20:14
po 5 minutách odstraníme pokličku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 10. 2012 20:14
po 5 minutách odstraníme pokličku
dýně hokkaido, víno bílé, cibule, cibule červená, hruška, semínka sezamová, semínka lněná, sůl, chilli, máslo, petrželka zelená
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Slavné omáčky: Na beurre blanc, skvělou máslovou omáčku k rybám stačí jen tři základní ingredience. Víte, které?
Pařížskou šlehačku snadno připravíte i doma: Bude chutnat jako z luxusní cukrárny, před šleháním se ale musí dobře vychladit
Dokonalé cuketové lívanečky. Skvěle si na nich pochutnáme, ať už je připravíme naslano nebo nasladko