uvařila 20. 2. 2014 13:42
Do zlaté barvy osmažíme slaninu,do výpeku po ní dáme celer a také osmažíme a vše dáme stranou.Do krému,dáme pom.máslo,smetanu,česnek a bylinky a povaříme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 2. 2014 13:42
Do zlaté barvy osmažíme slaninu,do výpeku po ní dáme celer a také osmažíme a vše dáme stranou.Do krému,dáme pom.máslo,smetanu,česnek a bylinky a povaříme
dýně hokkaido, celer, voda, smetana na vaření, pomazánkové máslo, cibule, česnek, bujón zeleninový, sůl, pepř mletý, olej, petrželka, libeček, chilli paprika čerstvá, olej, slanina, celer, chilli paprika čerstvá
Bramborové taštičky s povidly podle Josefa Maršálka: Voní perníkem a rumem a vrátí nás do vzpomínek na léto u babičky
Nechybí vám na zahradě arónie? Hvězda domácích sirupů se vejde do každé zahrádky a pěstování snadno zvládne i začátečník
Náš život s celiakií aneb O lepku v hranolkách, nepovedené čočkové polévce i parádní zmrzlině