uvařila 20. 2. 2014 13:42
Na talíři posypeme osmaženou slaninou a nudličkami celeru
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 2. 2014 13:42
Na talíři posypeme osmaženou slaninou a nudličkami celeru
dýně hokkaido, celer, voda, smetana na vaření, pomazánkové máslo, cibule, česnek, bujón zeleninový, sůl, pepř mletý, olej, petrželka, libeček, chilli paprika čerstvá, olej, slanina, celer, chilli paprika čerstvá
Exotické ovoce od A do Z, díl III.: Kde si vychutnat nejlepší fíky a co je největší plod na světě?
Jak správně mýt ovoce a zeleninu, abychom je zbavili špíny i bakterií? Pomůže obyčejný citron i lázeň s jedlou sodou
Výrobce kečupů chystá trik na podvodníky. Vykutáleným restauratérům tak zabrání falšovat své produkty