uvařila 2. 6. 2015 21:14
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 6. 2015 21:14
řepa červená, cibulka jarní, zázvor čerstvý, pomeranče, olej, voda, mléko kokosové, skořice celá, badyán, sůl, pepř
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Dopřejte si něco víc než vázu: Klima vázu...
Jídelní rozmary slavných: Kvůli roli Brigit Jonesové jedla Renée Zellwegerová 20 koblih denně, dnes si ráda pochutná na fish and chips
Coco Chanel věřila, že víno a kaviár ji udrží věčně mladou. Ujížděla na horké čokoládě a občas si dala francouzskou cibulovou polévku