uvařil 29. 11. 2011 21:49
...a zrůžovět
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 29. 11. 2011 21:49
...a zrůžovět
žalůdky drůbeží, hlíva ústřičná, cibule, česnek, majoránka, pepř černý, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, sádlo vepřové, mouka hladká, sůl, voda
Slovácká zasmaženica: Dříve nahrazovala drahé masové vývary, proto se jí říkávalo i falešná slepičí. Je levná, plná zeleniny a skvěle zasytí
Holka u plotny radí: Jak udělat skvělý meruňkový koláč i bez kynutí? Stačí znát dobrý recept!
Velikonoce podle horoskopu: Nejlepší mazanec upečou Raci, beránka Váhy a Blížence do kuchyně raději nepouštějte