uvařila 9. 8. 2011 18:20
otočíme kůží k sobě a opatrně dále maso od kosti odřezáváme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 8. 2011 18:20
otočíme kůží k sobě a opatrně dále maso od kosti odřezáváme
stehno kuřecí, salám měkký, cibule, okurky sterilované, paprika čerstvá červená, bujón drůbeží, vejce, šťáva k masu, voda, olej, libeček, sůl, pepř mletý
Retro okénko: Koláč prošívaná deka je klasika. Zkuste jej podle tohoto babiččina receptu
Češi v zahraničí: V Chorvatsku ochutnejte pomazánku z tresky a domů si přivezte Linu i čokoládu Mikado, radí Dagmar ze Splitu
Jak na ty nejlepší plněné papriky: Chuť omáčky vylepší zakysaná smetana nebo uzená mletá paprika