uvařila 9. 8. 2011 18:21
s vykostěných plátků masa odstraníme kůži
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 8. 2011 18:21
s vykostěných plátků masa odstraníme kůži
stehno kuřecí, salám měkký, cibule, okurky sterilované, paprika čerstvá červená, bujón drůbeží, vejce, šťáva k masu, voda, olej, libeček, sůl, pepř mletý
Majonéza s medvědím česnekem podle Těhotnýho kuchaře: Příprava zabere chvilku a lehce pikantní chuť vás naprosto nadchne
Kuřecí maso se smetanovou omáčkou: Omáčku báječně zjemní strouhaná cuketa a pro krémovou chuť je lepší tučnější smetana
Z Receptáře Přemka Podlahy: Česneková tinktura podle starého receptu Tibeťanů se připravuje jen ze dvou surovin