uvařila 23. 7. 2011 20:47
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 7. 2011 20:47
těstoviny farfalle, slanina královská, hlíva ústřičná, brokolice, cibulka, sůl, pepř, koření houbová variace, olej olivový, bujón, koření kari, smetana na vaření, sýr mozzarella, parmazán, libeček, pažitka
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky