uvařila 19. 4. 2012 17:17
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 4. 2012 17:17
fazole červené, klobása papriková, klobása, cibule, paprika sušená sladká, česnek, bujón, protlak rajčatový, olej, ocet, cukr, pepř, sůl
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 4. 10. 2024 21:38
Cesta ke štíhlé linii: Jídelníček podle čtyř živlů poradí, jak shodit přebytečná kila!
Pečená bramborová roláda: Nejlepší je plněná směsí uzeného masa a kysaného zelí, před vysušením ji ochrání pečicí papír a sádlo
Holka u plotny radí: Tvarohový závin à la štola zvládneme snadno a chutí nám připomene sváteční moučník