uvařila 20. 11. 2010 11:19
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 11. 2010 11:19
fazole barevné, mrkev, petrželka kořenová, celer, nať petrželová, cibule, česnek, mouka hladká, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, sůl, pepř mletý, vejce, mouka polohrubá, olej, voda
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika
Pečeme s Ivou: Znáte grilované placky z kynutého těsta? Nevšední přílohu můžete připravit hostům u stolu přímo před očima