uvařila 11. 1. 2012 15:41
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 1. 2012 15:41
fazole barevné, mrkev, petržel, celer, sůl, pepř čtyř barev, jalovec, koření nové koření, bobkový list, šalvěj, libeček, celer řapíkatý, brambory, cibule, sádlo, mouka hladká, klobása pikantní, česnek
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník