uvařila 9. 1. 2013 17:37
Tlakový hrnec do MW a část surovin.Filety osolíme,pokapeme šťávou a necháme uležet.Poté je prudce na plátku másla osmažíme.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 1. 2013 17:37
Tlakový hrnec do MW a část surovin.Filety osolíme,pokapeme šťávou a necháme uležet.Poté je prudce na plátku másla osmažíme.
filet rybí, brambory, žampióny, cibule, česnek, paprika čerstvá červená, kmín drcený, sůl, limetka, máslo, zelenina čerstvá, bylinky
Jak zvýšit příjem železa nejen ve veganské stravě
Kde jsou v Praze nejlepší smažáky? Nadchla nás obyčejná hospůdka na Vinohradech, smažák za 159 Kč byl boží
Jak v obchodě poznat kvalitní majonézu do salátu? Důležitý je hlavně druh oleje a obsah žloutků, vysoká cena nemusí hrát roli