uvařila 9. 1. 2013 17:40
Do hrnce dáme brambory,osolíme,okmínujeme a přidáme osmažené filé.Hrnec uzavřeme a vlníme 6minut.Zbytek připravených surovin.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 1. 2013 17:40
Do hrnce dáme brambory,osolíme,okmínujeme a přidáme osmažené filé.Hrnec uzavřeme a vlníme 6minut.Zbytek připravených surovin.
filet rybí, brambory, žampióny, cibule, česnek, paprika čerstvá červená, kmín drcený, sůl, limetka, máslo, zelenina čerstvá, bylinky
Vánočka symbolizuje Ježíše Krista. Za světových válek ji lidé museli péct z brambor
Cuketová limonáda osvěží a trumfne i tu okurkovou. Má výraznější chuť díky limetce a navíc se vyrábí ze „zbytků“
Pórek jako mozeček: Levné a rychlé jídlo báječně chutná, navíc masový „detox“ po Vánocích prospěje tělu i peněžence