uvařila 9. 1. 2013 17:40
Na másle orestujeme žampiony,přidáme cibuli a česnek a chvilku pod pokličkou podusíme.Vše dáme do hrnce na filé a brambory,posypeme paprikou a dovlníme 4minuty.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 1. 2013 17:40
Na másle orestujeme žampiony,přidáme cibuli a česnek a chvilku pod pokličkou podusíme.Vše dáme do hrnce na filé a brambory,posypeme paprikou a dovlníme 4minuty.
filet rybí, brambory, žampióny, cibule, česnek, paprika čerstvá červená, kmín drcený, sůl, limetka, máslo, zelenina čerstvá, bylinky
Co si přivézt z Chorvatska? Poctivý med za 150 Kč, skvělou paštiku za 40 Kč, paprikový ajvar nebo fíkovou marmeládu
Toužíte po zdravém srdci, kvalitním spánku a dokonalé postavě? Dejte si hrst dýňových semínek
Lehké dorty na jaro: Chce to tvaroh a čerstvé ovoce. Pro děti připravte jedinečný palačinkový