uvařila 31. 7. 2013 11:08
levy spodni roh prehneme k prave strane
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 7. 2013 11:08
levy spodni roh prehneme k prave strane
těsto filo, máslo, ořechy pistácie, mléko, smetana ke šlehání, chléb toustový, škrob kukuřičný, voda, cukr, esence růžová, cukr krupice, voda, šťáva citronová, esence růžová
Kulajda s cibulí: Do jihočeské polévky patří houby a zakysaná smetana, typickou chuť a vůni dodá čerstvý kopr a směs koření
Holka u plotny radí: Jak na výbornou velikonoční nádivku s medvědím česnekem a klobásou? Šťavnatost zajistí uzený bůček
Umíte správně rozmrazovat maso? Může to být věda, ale s našimi triky to zvládnete