uvařila 15. 3. 2012 11:59
připravené k obalení ve vejci a strouhance
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 3. 2012 11:59
připravené k obalení ve vejci a strouhance
treska, brambory, mléko, voda, bobkový list, petržel, pažitka, sůl, kůra citronová, vejce, strouhanka, mouka hladká
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky