uvařila 18. 1. 2021 02:04
Francouzská králičí polévka s jednoduchými noky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 1. 2021 02:04
Francouzská králičí polévka s jednoduchými noky
maso králičí, máslo, mouka hladká, mrkev, petržel, celer, zelí, sůl, pepř, česnek sušený, koření nové koření, tymián, víno červené suché, máslo, vejce, mouka polohrubá, sůl, nať petrželová
Kdy sklízet brambory? Záleží na odrůdě, ale vadnoucí a zaschlá nať je jasným pokynem vzít rycí vidle a pustit se do toho
Crème brûlée: Tak trochu jiný pudink voní vanilkou a díky karamelové krustě nahoře chutná božsky
Delikatesy z hub: Falešné škvarky z bedel a masáků, hříbková slanina nebo houbová paštika chutnají božsky