uvařil 9. 7. 2009 10:12
Polévka Gaspacho ozdobená vejcem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 9. 7. 2009 10:12
Polévka Gaspacho ozdobená vejcem
okurka čerstvá, paprika čerstvá zelená, rajče, cibule, česnek, olej, ocet, šťáva citronová, protlak rajčatový, šťáva rajčatová, sůl, pepř
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 17. 9. 2024 20:00
Přidáno 17. 9. 2024 19:17
Přidáno 17. 9. 2024 16:01
Pečená červená řepa, jak si ji zamilujete: Dokonale sladká a voňavá zelenina z trouby je jednoduchá na přípravu
Dokonalý houbový guláš je nejlepší z hříbků. Chuť a barvu zvýrazní velké množství cibule a sladká paprika, guláš se konzumuje jen čerstvý
Oblíbenou polévku prdelačku uvaříte i z jelita nebo prejtu: Víte, proč se jí říká bouřka?