uvařil 11. 5. 2016 13:40
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 11. 5. 2016 13:40
býčí žláza, cibule, kapie červená, paprika, protlak rajčatový, sádlo, víno červené, omáčka sojová, zázvor, chilli paprika čerstvá, cibulka jarní, paprika sušená sladká, koření divoké, kmín celý, libeček sušený, pepř, vývar hovězí, česnek, mouka
Biskupský beránek: Vláčný moučník voní ovocem a čokoládou a podle našeho receptu ho připraví i pekařští začátečníci bez zkušeností
Trdelníky z kynutého těsta: Zatímco na trhu za něj dáte kolem 80 Kč, stejně velký doma vyjde na 12 Kč, příprava není nijak složitá
Závin i bez těsta? Rychlé jablečné rolky z tortilly voní karamelem a skořicí a na stole jsou do půlhodinky