uvařila 10. 3. 2019 12:02
Guláš z dvojího masa
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 3. 2019 12:02
Guláš z dvojího masa
maso hovězí, sůl, pepř, sádlo, cibule, slanina anglická, koření gulášové, paprika sušená uzená, vývar masový, mouka hladká, paprika čerstvá červená, majoránka, česnek, mouka polohrubá, sůl, droždí, mléko, vejce
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky