uvařila 28. 6. 2009 14:08
Gurmánská polévka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 6. 2009 14:08
Gurmánská polévka
brambory, mrkev, petržel, celer, kedlubna, květák, pórek, vejce, sýr tavený, pangasius, sýr tvrdý, petrželka, sůl, podravka, citron, mouka hladká, máslo
Falešné tataráky dokáží trumfnout i masový originál. Výraznější chuť má avokádový, červená řepa zase přidá jemnou kyselost
5 nejlepších hrníčkových moučníků: Bez vážení upečete ořechovou bábovku, švestkový koláč nebo nadýchané koblihy
Reportáž: Občerstvení před fotbalem? Slavia dnes skóruje. Dali jsme si sekanou za 140 Kč, skvělý byl i červenobílý donut