uvařil 26. 4. 2016 17:24
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 26. 4. 2016 17:24
mouka polohrubá, sůl, droždí, mléko, cukr, rohlík, máslo, česnek, zelí červené, cibule, ocet, cukr, brambory, kmín celý, mouka hladká, sůl, žloutek, citron, olej, česnek, pepř, sůl, maso vepřové, kmín celý, česnek, máslo, jablko, cibule, bílek, rozmarýn, sůl mořská, kmín celý
Trochu opilé cukroví: Domácí rumové pralinky, křehké vinné čtverečky či nepečené nutellové špičky si zamilujete
Z Receptáře Přemka Podlahy: V 90. letech frčely bramborový šusprejt se škvarky nebo zelná polévka křampes
Jedlé kaštany patřily k adventu už za Josefa II.: Nejstarší kaštance v Česku je 250 let