uvařil 26. 4. 2016 17:24
dozlatova orestujeme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 26. 4. 2016 17:24
dozlatova orestujeme
mouka polohrubá, sůl, droždí, mléko, cukr, rohlík, máslo, česnek, zelí červené, cibule, ocet, cukr, brambory, kmín celý, mouka hladká, sůl, žloutek, citron, olej, česnek, pepř, sůl, maso vepřové, kmín celý, česnek, máslo, jablko, cibule, bílek, rozmarýn, sůl mořská, kmín celý
Retro okénko: Vzpomínáte na Metro dezert? Tahle cukrovinka je k dostání i dnes, ale podle našeho receptu si ji upečete doma
Historie kaváren v Orientu i v Evropě: První šálky tmavého moku chutnaly jako saze a podávaly se zásadně s cukrem a kořením
Holka u plotny radí: Jak využít zbytky pečeného kuřete? Maso se hodí do tortilly i pomazánek, kosti zase na vývar