uvařil 26. 4. 2016 17:24
100g bochánky necháme vykinou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 26. 4. 2016 17:24
100g bochánky necháme vykinou
mouka polohrubá, sůl, droždí, mléko, cukr, rohlík, máslo, česnek, zelí červené, cibule, ocet, cukr, brambory, kmín celý, mouka hladká, sůl, žloutek, citron, olej, česnek, pepř, sůl, maso vepřové, kmín celý, česnek, máslo, jablko, cibule, bílek, rozmarýn, sůl mořská, kmín celý
Banánové minikoblihy jen ze tří ingrediencí: Do deseti minut máte na stole vynikající sladké dobroty
Retro vaření s Kristinou: Víte, jaká byla dělnická kuchyně za první republiky? Frčel koňský guláš!
Princ William musí posilovat nervy. Vejce a toust ráno, vydatné mac ´n´ cheese nebo oblíbený čokoládový dort jsou to pravé