uvařil 16. 2. 2017 13:19
Hamburská "KRKOVIČKA"
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 16. 2. 2017 13:19
Hamburská "KRKOVIČKA"
krkovice vepřová, šunka, okurka čerstvá, zelenina kořenová, cibule, sádlo, koření divoké, citron, ocet, voda, mouka hladká, hořčice plnotučná, cukr, mléko, smetana na vaření, sůl
Ovocné osvěžení pro malé i velké: 10 skvělých domácích limonád, které musíte zkusit!
Upekli jsme nadívaná vejce podle M. D. Rettigové: Zužitkují se do nich vykoledovaná vajíčka i starší pečivo a jídlo chutná skvěle
Cibule dává salátům tu správnou chuť. Jak zmírnit její štiplavost a jaké odrůdy jsou do salátů nejvhodnější