uvařila 6. 5. 2020 23:29
Večeře z hermelínové pomazánky, uprostřed plátek žemle jen s pomazánkou, pod oblohou ji jinak není vidět
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 5. 2020 23:29
Večeře z hermelínové pomazánky, uprostřed plátek žemle jen s pomazánkou, pod oblohou ji jinak není vidět
sýr hermelín, cibule, tatarská omáčka, salám pikantní, hořčice, pepř
Jak na tu nejlepší vejmrdu? Záleží, jestli nastrouháte křen najemno či nahrubo, zajímavější chuť dodají upečená jablka
V USA povolili prodej masa vypěstovaného v laboratoři z buněk živých zvířat. K dostání bude zatím jen v luxusních restauracích
Retro vaření s Kristinou: Upečte si jednoduchý sýrový koláč podle receptu z roku 1939!