uvařil 17. 3. 2011 18:33
mrkev nastrouháme nahrubo a přidáme k podušené směsi.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 17. 3. 2011 18:33
mrkev nastrouháme nahrubo a přidáme k podušené směsi.
salát, cibulka jarní, žampióny, hlíva ústřičná, mrkev, olej, ocet, cukr, sůl, pepř mletý, chléb bílý, sýr tvrdý
9 nejlepších jídel se zelím: Zahřejte se zelňačkou, holubkami, zelňáky nebo lepenicí!
Drahá Praha? Na koupalištích dáte 90 Kč za jednu palačinku s cukrem, smažák vyjde na 169 Kč a točená zmrzka na 50 Kč
Opravdu je jelení lůj z jelena? Přírodní balzám na rty si můžete vyrobit i doma