uvařila 25. 11. 2013 17:01
Vývar přecedíme a zeleninu propasírujeme.Přidáme prolisovaný česnek,naředíme horkou vodou a dáme převařit.Přidáme vejce a ještě chvilku povaříme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 11. 2013 17:01
Vývar přecedíme a zeleninu propasírujeme.Přidáme prolisovaný česnek,naředíme horkou vodou a dáme převařit.Přidáme vejce a ještě chvilku povaříme
sádlo, cibule, česnek, brambory, celer, dýně, česnek, vejce, sůl, pepř mletý, petrželka
Redakce v akci: Pekli jsme jahodové indiánky pod vedením Josefa Maršálka. Máme recept a víme, jak správně připravit krém
Tajemství staročeské kuchyně: Brambory na loupačku - a na tisíc dalších způsobů
Bramborové placky se zelím: Upečené v troubě na plechu nedají tolik práce a ušetříme i olej na smažení