uvařila 5. 2. 2021 01:57
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 2. 2021 01:57
olej, mouka hladká, protlak rajčatový, sůl, pepř, tymián, sůl bylinková, bujón, šťáva citronová, cukr, těstoviny, maso mleté, chléb toustový celozrnný, mléko, vejce, strouhanka, sůl, pepř, majoránka, česnek
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 27. 9. 2024 20:00
Polévky v 19. století pomáhaly léčit choleru, oblíbený byl oukrop nebo bramboračka, na nohy stavěla silná polévka podle Rettigové
Smažili jsme křupavé bramborové spirálky jako ze stánku: Ty naše jsou desetkrát levnější a na výrobu stačí jen špejle a nůž
Hadi z listového těsta zpestří Den dětí. Vyzkoušeli jsme tři náplně, nejjednodušší a nejoblíbenější je ta šunková se sýrem